Turpinot pārskatīt šo lapu, Jūs piekrītat sīkdatņu saglabāšanai Jūsu ierīces atmiņā.

Turpināt Vairāk informācijas

liepajniekiem.lv

28.09.2019 Ēdinātāji: Restorānu nedēļā visvairāk rezervāciju veiktas nedēļas nogalei  (19)

Komentāri (19)

  • 28.09.2019 11:39

    Dille

    Nevar saprast - tajā bildē - tās ir pusdienas vai vnk šķīvis nav kārtīgi nomagāts?

  • 28.09.2019 13:13

    Pētersīlija

    Gribēju tieši to pašu piebilst- tā sapilināto un sasmērēto šķīvju mode jau sen piegriezusies. Bet aizvien laikam skaitās smalki? To pielieto pat krogos ar latv. nacionālo ēdienu karti- taču es skaidri zinu, ka mūsu senči ar tādu muļķošanos nenodarbojās!

  • 28.09.2019 15:45

    Bašķīrs

    A jums kāds liek iet? Ēdat savus pelmeņus no dzelzs bļodām un nenīdat.

  • 28.09.2019 16:01

    nē tā izskatās

    šķīvis kad kāds nav izēdis ēdienu.

  • 28.09.2019 16:49

    Ņemiet labo piemēru

    Ideja ir laba un Liepājai ļoti vajadzīga, bet izpildījums gaužām bēdīgs. Pamācieties no Kuldīgas kā ir jārīko šis pasākums. Kādām ir jābūt reklāmām, kā jāuzrunā klienti un kad jārīko. Šobrīd ir - kā jau Liepājā (facepalm)

  • 28.09.2019 17:50

    suslis

    Galvenais ,lai ir ;laba reklāma tai izgāztuvei Tirgoņu ielā --tur ,kur čurkas sūdainām rokām gatavo savus nacionālos ""mēslus""))DD

  • 28.09.2019 22:03

    par apmeklējumu

    Tie, kam ir nauda, uz restorāniem neiet! Netaisos maksāt ~20eur par 3 zirņiem, 1/4 bietes un 50gr zandarta. Sapērkos kilogramiem, ko gribu, un gatavoju/riju mājās. Ja vēl "restorānu" personālam maksātu normālas algas, jā, nebūtu žēl tērēties. Bet, ja meža sēņu zupas šķīvis maksā 12eur, bet pavāram atalgojums 3-4eur/h - nu, nē, ēdiet paši! Lībavā porcija mencas filejas 28eur... (porcijā gan jau max.200gr jēlā veidā) - ibiomaķ, es labāk omārus nopērku!

  • 29.09.2019 01:40

    Gastro

    Liepājā restorāni stāv pustukši vairāku iemeslu dēļ. Pirmkārt, Liepājā strādājošajiem ir ļoti zems atalgojums, tādēļ cilvēki nevar atļauties iet uz restorāniem. Otrkārt - Liepājā no iepriekš dzīvojušajiem 105 000 iedzīvotājiem ir palikuši tikai apmēram puse, jeb 65 000. Līdz ar to vienkārši nav kam iet uz tiem restorāniem. Treškārt - Liepājas restorānu zemais cena/kvalitāte reitings, tāpēc cilvēki izvēlas gatavot un ēst mājās. Cenas restorānos neadekvāti augtas, jo apmeklētāju maz, taču peļņa jāgūst, savukārt kvalitāte zema, jo restorāna darbiniek isavākti no miskastēm - normāli cilvēki par tik zemu atalgojumu nestrādā!

  • 29.09.2019 08:05

    fakts

    ja restorānos būtu normālas cenas, tad arōi ietu, kaut vai viens otrs te ir izdomājis, ka Līepāja zems atalgojums. Atalgojums jau sen valstī kārtējorizi un cenas ir pārspilētas. Acīmredzot daļa jau aizmirsuši kā tiem gāja krīzes laikā, laikam atkal sailgojušies pēc tās.... Tā kā drīz šim burbulim ir jāplīst un tad kundziņim, kuiem pieder šie cenu ziņa pārspīlētie restorāni, atkal varēs doties peļņa citur vai taisīt mākslīgos bankrotus, lai paspētu saglābt sagrābto....

  • 29.09.2019 10:18

    Jēriks

    Problēma nav cenās vai algās, bet izglītības līmenī. Kamēr cilvēki uz restorānu ies "paēst" tikmēr nekas tur nemainīsies. Visi tie zivju svērēji un algu skaitītāji - esat bijuši Vincentā, Bibliotēkā Nr1, kaut vai tajā pašā Goldingen room vai Mo??

  • 29.09.2019 10:44

    to Jēriks

    Goldingen room jau nu gan nav nekāds piemērs. Prasts ūķis kur ēdienā vēl mati ir.

  • 29.09.2019 11:45

    to par ameklejumu

    Ir Libava nevis Lībava :p

  • 29.09.2019 16:36

    to jēriks

    protams cilvēki grib iet uz restorānu paēst nevis skatīties pustukšajos šķīvjos un par to maksāt bargu naudu.

  • 29.09.2019 16:54

    Gepards

    Salīdzinājumā ar Kuldīgu, Liepājā tie ēst devēji ir mazliet saspiedušies. Pēkšņi kartupeļi palikuši dārgāki un pagatavošanas līmenis šausmu robežās. Aizbrauciet praktizēties.

  • 29.09.2019 17:32

    cilvis parastais

    Ja mana alga ir 560 eiro, bet restorānā vakariņas maksā 30 eiro, tad sanāk nolikt veselu dienas algu tai restorānā! Nav drusku par traku? Tāpēc arī neeju, nevaru atļauties un veselais saprāts man vēl ir. Un tā vairumam liepājnieku!

  • 29.09.2019 18:54

    to Jēriks

    Gluži otrādi - cilvēki tagad daudz ceļo, novērtē un salīdzina! Piemēram, es vēlos restorānā baudīt ko tādu, ko nekad nespēšu pagatavot mājas apstākļos, un no produktiem, kas man nav viegli pieejami. Bet veikalā Promo arī es protu iepirkties un noteikti negribu, lai ēdienu man gatavo cilvēks ar zemu izglītības līmeni, kurš saņem apkopējai identisku atalgojumu. Neiešu ārpus mājas ēst ceptu reņģi vai meduskūku, piedzerot lētu vīniņu ar 500% uzcenojumu.

  • 29.09.2019 20:52

    archis1

    Man ļoti patīk restorānu pusdienu piedāvājumi, kad pa 3.5-5.0 eur var paēst garšīgi un veselīgi,

  • 30.09.2019 07:24

    gjgjj

    PROMO jau neviens normāls neiepērkas Pats dārgākais veikals Liepājā

  • 01.10.2019 08:40

    fedja

    un tad vēl tas pidāvājums restorānu nedēļa....., kā piemērma pienzupa ar siļķi un pica?!?!?!?!!?

500

Pievieno komentāru

liepajniekiem.lv neatbild par rakstiem pievienotajiem komentāriem. Aicinām ievērot pieklājību, toleranci un iztikt bez rupjībām.

Portālā aizliegts ievietot:
- personas godu un cieņu aizskarošu, draudošu, apmelojošu informāciju;
-musināt uz rasu vai etnisko neiecietību;
-komentārus, kas neatbilst Latvijas Republikas likumdošanai;
- komerciāla rakstura informāciju vai jebkāda veida reklāmu un aģitāciju.

Noteikumu neievērošanas gadījumā, liepajniekiem.lv patur tiesības komentārus dzēst, slēgt iespēju komentēt un ziņot tiesībsargājošām iestādēm.